Produse STIHL IASI

Suflante si pulverizatoare 

 Suflante si pulverizatoare
Suflante, aspiratoare cu tocător şi pulverizatoare STIHL pentru o utilizare economicăÎn grădină, în zonele cu trafic intens şi în parcări, suflantele şi aspiratoarele STIHL îşi demonstrează avantajele: frunze, iarbă tăiată, deşeuri - nimic nu se poate opune puternicului jet de aer. Într-o clipă terenul este din nou curat. Aspiratoarele cu ...
Suflante, aspiratoare cu tocător şi pulverizatoare STIHL pentru o utilizare economicăÎn grădină, în zonele cu trafic intens şi în parcări, suflantele şi aspiratoarele STIHL îşi demonstrează avantajele: frunze, iarbă tăiată, deşeuri - nimic nu se poate opune puternicului jet de aer. Într-o clipă terenul este din nou curat. Aspiratoarele cu tocător STIHL înghit orice cantitate de frunze, resturi de tăiere de la iarbă şi crengi. În acelaşi timp deşeurile de grădină sunt tocate atât de mărunt, încât pot fi utilizate direct la compostare sau ca strat vegetal. Iar pulverizatoarele STIHL realizează rapid şi efectiv împrăştierea substanţelor pentru protecţia plantelor în pomicultură, viticultură sau legumicultură.
Citeste tot >>
per page
Sale!
Pulverizatorul manual cu rezervor de 1.6 l pentru utilizatori în gospodărie. Pentru împrăştierea simplă şi cu precizie a substanţelor pentru îngrijirea plantelor şi a fertilizatorilor. Pompă manuală pentru pulverizarea constantă şi de durată, care nu necesită pompare frecventă. (Promotie in limita stocului disponibil)
69,19 lei
Sale!
Suflantă electrică silenţioasă pentru îndepărtarea frunzelor sau resturilor vegetale din zonele rezidenţiale. Nivel redus de zgomot, la eficienţă ridicată de suflare. Posibilitate de reutilare opţională şi pentru utilizarea ca aspirator, fără alte unelte suplimentare. Utilizare confortabilă cu o singură mână. Cu duză plată. (promotie in limita stocului...
319,23 lei
Sale!
Uşor, de zgomot redus electrice Suflantă cu un jet foarte puternic de aer pentru curatarea suprafetelor mari de frunze sau de zona de iarba langa casa. Cu kit de conversie opţional pentru Sauganwendungen, tool-free de conversie între suflare şi aspiraţie. Convenabil cu o singură mână. Cu duza plat. (Promotie in limita stocului disponibil)
469,75 lei
Sale!
Pulverizator robust purtabil în spate cu capacitate rezervor de 18 l pentru pulverizarea precisă, manuală a substanţelor împotriva dăunătorilor şi a fertilizatorilor lichizi pe suprafeţe mari de teren şi în gospodărie.  (Promotie in limita stocului disponibil)
498,54 lei
Sale!
1 063,87 lei
Sale!
Suflantă cu o bună greutate specifică. Degajează rapid suprafeţele de frunze şi iarba cosită. Cu catalizator (D). (Promotie in limita stocului disponibil)
1 144,00 lei
Sale!
Suflantă de mare capacitate cu jet de aer foarte puternic pentru curăţarea suprafeţelor întinse de frunze şi iarbă după ce gazonul a fost tuns. Cu catalizator (D) şi sistem antivibraţii confortabil.
1 233,87 lei
Sale!
Pulverizator confortabil cu rază mare de acţiune. Extrem de uşor de utilizat. Rezervor de substanţe de pulverizare de mari dimensiuni. Simplu şi rapid de pornit. (Promotie in limita stocului disponibil)
1 560,47 lei 1 756,30 lei -11.15%
Sale!
Entry-level, portabil spate cu pompiţă de abgasarmem 2-MIX motor şi convertor catalitic. Pentru curăţarea de locuri de muncă în sectorul privat şi comercial. Vibraţii scăzute şi uşor pentru a începe. (Promotie in limita stocului disponibil)
1 684,10 lei
Sale!
Aspirator cu tocător cu efect de aspirare puternic. Se poate utiliza în dotare de serie şi ca suflantă. Cu catalizator (D). Cu tub de evacuare şi duză rotundă.
1 804,32 lei
Sale!
Puternic, portabil înapoi ventilator pentru sectorul comercial. Padding spate extinsă şi bretele late umar. Pentru îndepărtarea rapidă a decupaje iarba, frunze de gunoi sau pe suprafeţe mai mari. Cu eficient anti-vibraţii de sistem pentru toate utilizările zi.
2 100,00 lei
Sale!
Suflantă de mare putere, portabilă în spate, cu flux mare de aer pentru domeniul public. Pentru înlăturarea rapidă, economică a resturilor vegetale rămase după cosirea ierbii sau tăierea gardului viu, a frunzelor sau gunoiului de pe suprafeţe mari.
2 594,12 lei
Showing 1 - 12 of 13 items