Motoferastraie STIHL cu motor pe benzina pentru uz casnic 

 Motoferastraie STIHL cu motor pe benzina pentru uz casnic

Motoferastraie cu motor pe benzina pentru uz casnic | STIHL Iasi

  • echipate pentru activitati in gospodarie;
  • ideale pentru taierea lemnului de foc, cosmetizarea copacilor si rarirea tufiusrilor;
  • ofera un randament mare desi au o ergonomie optima, ce vine in ajutorul utilizatorului.

 
Motoferastraie cu motor pe benzina pentru uz casnic | STIHL Iasi ...

Motoferastraie cu motor pe benzina pentru uz casnic | STIHL Iasi

  • echipate pentru activitati in gospodarie;
  • ideale pentru taierea lemnului de foc, cosmetizarea copacilor si rarirea tufiusrilor;
  • ofera un randament mare desi au o ergonomie optima, ce vine in ajutorul utilizatorului.

 
Motoferastraie cu motor pe benzina pentru uz casnic | STIHL Iasi sunt disponibile în versiunea de baza. Pot fi echipate cu catalizator (D) sau pentru versiunea confort (C) pot fi echipate de cu sistem de intindere rapida a lantului (B) si ErgoStart (E) ce asigura o pornire usoara, fara recul.

Citeste tot >>
per page
Sale!
Cumpara un MS 170 in perioada 03.07.2017 - 01.09.2017 si primesti cadou 4 l ulei lant! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
797,48 lei
Sale!
Model pentru începători, mic, cu catalizator(D), cu emisie redusă de gaze, cu tehică derivată de la motoferăstraiele profesionale.  PROGRAM BUY BACK - REDUCERE 200 RON  (oferta in limita stocului disponibil) 
822,58 lei
Sale!
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Foarte potrivit pentru tăierea lemnelor de foc şi pentru construcţiile din lemn. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm. GRATIS: 3l ulei lant! (Promotie in limita stocului...
959,68 lei
Sale!
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II.    
1 008,06 lei
Sale!
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II. GRATIS: 4 l ulei lant! (Promotie in limita stocului disponibil)
1 133,61 lei
Sale!
Motoferăstrău pe benzină confortabil, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Confort la pornire datorită ErgoStart (E). Schimbarea uşoară a lanţului datorită sistemului practic de întindere rapidă a lanţului (B). Nivel foarte scăzut de vibraţii. Satisface dispoziţiile privitoare la gazele de evacuare severe ale EU II şi EPA II.
1 169,36 lei
Sale!
Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu până la 70%. 
1 201,61 lei
Sale!
Motoferăstrău pe benzină confortabil, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Confort la pornire datorită ErgoStart (E). Schimbarea uşoară a lanţului datorită sistemului practic de întindere rapidă a lanţului (B). Nivel foarte scăzut de vibraţii. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm. GRATIS: 4 l ulei lant! (Promotie in limita stocului...
1 256,30 lei
Sale!
Motoferăstrău pe benzină modern, cu vibraţii reduse, pentru grădinărit. Nivel foarte scăzut de vibraţii. Dotare vastă. Sistem de filtre de aer cu separare preliminară. Foarte potrivit pentru tăierea lemnelor de foc şi pentru construcţiile din lemn. Bun pentru doborârea pomilor cu diametre până la 30 cm. GRATIS! 4 LITRI ULEI DE LANT ! (Promotie in limita...
1 284,87 lei
Sale!
Motoferăstrău pe benzină, cu vibraţii reduse şi lanţ cu profil extrem de robust Picco Duro. Capacitate mare de tăiere şi perioade mari între ascuţiri. Confort ridicat la pornire prin ErgoStart (E). Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu până la 70%. Recomandat pentru doborârea arborilor cu diametre de până la 30 cm.
1 298,32 lei
Sale!
Motoferăstrău pe benzină modern, manevrabil Contacteaza-ne pentru mai multe informatii! Promotie in limita stocului disponibil!
1 410,92 lei
Sale!
Motoferăstrău compact de 2,0 kW cu consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante cu până la 50% în comparaţie cu motoarele STIHL convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Ideal pentru îngrijirea arborilor de pe terenuri. GRATIS! 8 LITRI ULEI DE LANT ! (Promotie in limita stocului disponibil)
1 427,73 lei
Showing 1 - 12 of 15 items