Motocoase usoare 

 Motocoase usoare
Motocoase uşoare STIHL pentru ultima finisare la întreţinerea spaţiului verdeMotocoasele STIHL, uşoare şi simplu de manevrat, asigură ultimul retuş la lucrările de întreţinere a terenului şi peisajului. Acestea reprezintă completarea ideală a coasei clasice şi se utilizează acolo unde după cosirea clasică este nevoie de lucrări suplimentar...
Motocoase uşoare STIHL pentru ultima finisare la întreţinerea spaţiului verdeMotocoasele STIHL, uşoare şi simplu de manevrat, asigură ultimul retuş la lucrările de întreţinere a terenului şi peisajului. Acestea reprezintă completarea ideală a coasei clasice şi se utilizează acolo unde după cosirea clasică este nevoie de lucrări suplimentare. Chiar şi cosirea unor suprafeţe de gazon mai mici este realizată rapid cu aceste utilaje.
Citeste tot >>
Sale!
Model mic, pentru începători cu mâner tip toartă reglabil. Foarte bună la tăierea gazonului şi lucrări de curăţire în jurul pomilor, intrărilor şi trepţilor de pe parcela de grădină privată. (Promotie in limita stocului disponibil)
666,93 lei
Sale!
Mootocoasă mică nouă, cu procedură de pornire simplificată. Foarte bună pentru trimarea gazonului şi pentru lucrările de cosmetizare din jurul pomilor, drumurilor şi gardurilor din grădinile private.
798,39 lei
Sale!
Motocositoare deosebit de uşoară cu mâner circular reglabil fără a necesită alte scule. Foarte bun pentru lucrări de curăţire în jurul pomilor, cărărilor, trepţilor şi pe parcela de grădină particulară. (promotie in limita stocului disponibil) 
879,03 lei
Sale!
Motocositoare deosebit de uşoară cu sistemul confortabil de pornire ErgoStart (E). Foarte bună la tăierea gazonului şi lucrări de curăţire în jurul pomilor, intrărilor şi trepţilor de pe parcela de grădină privată. (promotie in limita stocului disponibil) 
927,42 lei
Sale!
Motocoasa FS 56 GSB 230-2
1 008,14 lei 1 209,67 lei -16.66%
Sale!
Mootocoasă nouă, uşoară, cu procedură de pornire simplificată. Mâner cu şurub de strângere. Foarte bună pentru trimarea gazonului şi pentru lucrările de cosmetizare din jurul pomilor, drumurilor şi gardurilor din grădinile private.
1 040,32 lei
Sale!
Motocositoare multifuncţională cu mâner pentru ambele mâini pentru cosirea ergonomică a suprafeţelor întinse. Bună pentru tunderea gazonului şi pentru lucrări de curaţire pe parcela de gradină particulară. Cu dispozitivele adecvate, se poate utiliza şi pentru cosirea de iarbă împâslită, stuf şi urzici. (Promotie in limita stocului disponibil)
1 088,71 lei
Sale!
Mootocoasă nouă, complexă, cu procedură de pornire simplificată. Confort crescut la pornire datorită ErgoStart (E). Mâner dublu pentru cosirea ergonomică a suprafeţelor. Bună pentru trimarea gazonului şi pentru lucrările de cosmetizare din grădinile private, pentru cosirea ierbii încâlcite, a stufului şi a urzicilor. (Promotie in limita stocului disponibil)
1 252,10 lei
Showing 1 - 8 of 8 items