Motocoase de putere mare 

 Motocoase de putere mare
Motocoasele de putere mare STIHL pentru întreţinerea terenurilor agricole şi forestiereDe la motocoasa uşoară STIHL FS 300 până la puternicul utilaj de rărit STIHL FS 550 - pentru motocoasele STIHL din gama profesională se oferă o multitudine de posibilităţi de utilizare. Gama se întinde de la cosirea ierbii sau a hăţişurilor rezistente, d...
Motocoasele de putere mare STIHL pentru întreţinerea terenurilor agricole şi forestiereDe la motocoasa uşoară STIHL FS 300 până la puternicul utilaj de rărit STIHL FS 550 - pentru motocoasele STIHL din gama profesională se oferă o multitudine de posibilităţi de utilizare. Gama se întinde de la cosirea ierbii sau a hăţişurilor rezistente, de-a lungul marginilor de şosea şi a povârnişurilor, până la reducerea numărului de trunchiuri la îngrijirea arboretelor. Siguranţa ridicată în exploatare şi confortul de lucru în timpul manevrării permit utilizarea economică a utilajelor.
Citeste tot >>
Sale!
Motocoasă puternică, de 1,4 kW cu ergonomie îmbunătăţită. Cu motor 4-MIX economic, ErgoStart şi pornire uşoară. Ideală pentru agricultură şi horticultură.
2 782,25 lei
Sale!
Motocoasă puternică, de 2,0 kW cu ergonomie îmbunătăţită. Cu motor 2-MIX economic, ErgoStart şi pornire uşoară. Ideală pentru agricultură şi horticultură. (Promotie in limita stocului disponibil)
3 137,10 lei
Sale!
Motocoasă foarte puternică de 2,2 kW, confortabil de utilizat, fiabilă, rezistentă, cu tijă lungă. Cu ergonomie îmbunătăţită. În dotare de serie cu management electronic inteligent al motorului M-Tronic, ErgoStart şi pornire uşoară. Ideală pentru suprafeţe denivelate cu iarbă rezistentă şi rărirea arboretului în păduri. (Promotie in limita stocului...
4 159,66 lei
Sale!
Utilajul nostru profesional de tăiere liberă cel mai performant. Cu dispozitiv de taiere in 3 lame pentru înlăturarea desişului noduros şi pomi subţiri. Randament maxim pentru prima rărire a arboretului. Cu dispozitivele adecvate, se poate utiliza şi pentru cosirea suprafeţelor cu iarbă împâslită, stuff şi urzici.
4 789,92 lei
Showing 1 - 4 of 4 items