Foreze 

 Foreze
Foreze STIHL pentru un spectru larg de utilizareDe la săparea gropilor pentru plante şi până la prelevarea de probe de sol - posibilităţile de utilizare ale forezelor STIHL sunt multiple. Foreza uşoară pentru un singur operator STIHL BT 121, ca prim utilaj de acest fel la nivel mondial, dispune pentru mai multă siguranţă de o frână pentru ...
Foreze STIHL pentru un spectru larg de utilizareDe la săparea gropilor pentru plante şi până la prelevarea de probe de sol - posibilităţile de utilizare ale forezelor STIHL sunt multiple. Foreza uşoară pentru un singur operator STIHL BT 121, ca prim utilaj de acest fel la nivel mondial, dispune pentru mai multă siguranţă de o frână pentru burghiu QuickStop. Inovatoarele foreze manuale sunt potrivite, în funcţie de echipare, atât pentru forarea în lemn cât şi pentru săparea gropilor pentru plante.
Citeste tot >>
Sale!
Foreza manuala cu motor puternic pe benzina ideala pentru gaurirea unor orificii cu un diametru de pâna la 25 mm.         
2 513,71 lei
Sale!
Foreză pentru un singur operator, confortabilă, mâner cu vibraţii reduse şi cu frână inovativă QuickStop, care acţionează la blocarea forezei în pământ, declanşându-se de la coapsa utilizatorului; dispozitivul de foraj oprindu-se imediat.
3 832,85 lei
Sale!
Foreză de mare capacitate pentru doi operatori cu 3kW şi batiu rabatabil. Pentru lucrări multiple, de la simpla găurire în pământ şi până la extragerea de probe din sol. O gamă variată în materie de scule de foraj până la diametru de 400 mm. (Promotie in limita stocului disponibil)
9 790,32 lei
Showing 1 - 3 of 3 items