Produse STIHL IASI

STIHL 

 STIHL

STIHL este de departe cea mai vândută marcă de motoferăstrău la nivel mondial, iar cunoştinţele, abilităţile şi expertiza obţinute în dezvoltarea motoferăstrăului au fost folosite pentru a deveni un lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinărit incluzând foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocătoare, maşini de ...

STIHL este de departe cea mai vândută marcă de motoferăstrău la nivel mondial, iar cunoştinţele, abilităţile şi expertiza obţinute în dezvoltarea motoferăstrăului au fost folosite pentru a deveni un lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinărit incluzând foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocătoare, maşini de tuns iarba, motocoase şi curăţătoare cu înaltă presiune.

Citeste tot >>
per page
Sale!
Incarcator STANDARD pentru acumulatori STHIL.
200,84 lei
Sale!
Incarcator RAPID pentru acumulatori STHIL.
421,08 lei
Sale!
Curea acumulatori
438,10 lei
Sale!
Foarfece de gard viu electrică uşoară şi manevrabilă pentru trimmarea şi tăierea ramurilor şi crengilor subţiri. Cuţite tăiate cu laser şi turaţie mare. (Promotie in limita stocului disponibil)
503,36 lei
Sale!
ACUMULATOR 80 Wh (EU)
691,75 lei
Sale!
Foarfece de gard viu electric, puternic, cu vibraţii reduse, 600 Watt, pentru crengi mai groase. Tăietură puternică, design ergonomic, manevrare simplă. Mâner rotativ cu 5 poziţii pentru tăierea flexibilă, comodă. Cu două lungimi de tăiere. (Promotie in limita stocului disponibil)
713,45 lei
Sale!
Foarfece de grădină silenţios, uşor de utilizat cu acumulator performant litiu-ion. Cuţite şlefuite pe o parte. Ideal pentru utilizarea în grădini sau pe terenuri particulare. Livrabil opţional cu încărcătorul standard AL 100 sau cu cel rapid AL 300.
1 020,15 lei
Sale!
Acumulator AP 160 Wh
1 102,80 lei
Sale!
Foarfecile de grădină cu acumulator, silenţioase dar cu capacitate excepţională de tăiere, sunt echipate cu acumulatori cu litiu-Ion. Perfecte pentru utilizarea profesională în locuri unde zgomotul este interzis, dar şi pentru îngrijirea peisagistică. Cuţitele sunt executate cu dinţi ascuţiţi pe ambele părţi.
1 108,80 lei
Sale!
Foarfeca de tuns gard viu, foarte usoara pentru incepatori, pentru intretinerea gardului viu in gradina. Taiere foarte buna pentru tuns garduri vii de inaltime joasa pana la nivelul pieptului si tufe de diferite forme. Geometria speciala a cutitelor asigura o imagine curata si precisa a taierii. (Promotie in limita stocului disponibil)
1 321,77 lei
Sale!
Motocoasaƒ robustaƒ, pentru utilizarea frecventaƒ si pretentioasaƒ. Maner dublu pentru cosirea ergonomicaƒ a suprafețelor. Alimenteazaƒ cu amestec de ulei cu benzinaƒ. Fortaƒ de antrenare excelentaƒ. Mai puține gaze de evacuare decat un motor in 2 timpi. Coseste spatii verzi mari si iarbaƒ duraƒ rapid, comod si economic. (Promotie in limita stocului...
1 386,55 lei
Sale!
Motor combinat foarte puternic cu motor patentat 4-MIX şi mâner circular pentru utilizarea universală. Alimentat cu un amestec de ulei şi benzină. Putere excelentă de antrenare. Uşor de transportat şi de depozitat. Cuplare rapidă practică, pentru schimbarea foarte rapidă a dispozitivelor combinate. Potrivit pentru toate dispozitivele combinate. 
1 743,18 lei
Showing 1 - 12 of 15 items